Coaching

Je innerlijke potentieel ontsluiten & je leven vorm geven zoals jij het wil, dat is wat ik je via coaching wil bieden.

Coaching gaat verder dan alleen praten; het is een actiegerichte aanpak om je te helpen je doelen te bereiken.

Of je nu vastloopt in je carrière, persoonlijk leven of als leider, ik help je graag verder.

Loopbaancoaching

Ben je ontevreden met je huidige job of weet je niet welke carrière keuze je moet maken? Loopbaancoaching helpt je te begrijpen wat je echt wilt en welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken. 

Wie ben je, wat kan je, wat wil je? Samen zoeken we waar het schoentje knelt en wat de volgende stappen zijn richting een job die je graag doet en je energie geeft.

Mijn loopbaancoachings geef ik samen met Better Minds Coaching, een erkend loopbaancentrum. Als zelfstandige of werknemer met 6 jaar werkervaring kan je gebruik maken van loopbaancheques. Zo betaal je maar 90 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

Hier kan je ze aanvragen.

Leadership Coaching

Een leider word je niet enkel via een titel, maar vraagt ook een mind shift. Leadership coaching is gericht op het ontwikkelen van authentiek en effectief leiderschap. Ik help je graag bij het identificeren van je leiderschapsstijl, het verbeteren van je communicatievaardigheden en het aansturen van je teams naar een maximaal resultaat

Life Coaching

Voel je je gestrest, ongeorganiseerd of gewoonweg vastgelopen? Life coaching biedt je de instrumenten om met persoonlijke uitdagingen om te gaan. Samen verkennen we je huidige situatie, definiëren we je doelen en maken we een actieplan om een evenwichtig en vervullend leven te creëren.

Als coach, trainer of psychotherapeut kies ik steeds voor een op maat gemaakte, gepersonaliseerde aanpak. De onderverdeling coaching, training of psychotherapie is in praktijk dus vaak niet zo strikt.

Plan gerust een kennismakingsgesprek in om jouw vraag en een mogelijke aanpak verder te bespreken.