Training

Kennis, goesting en actie bundelen om individuen, teams en organisaties te laten groeien, dat is mijn missie.

De op maat gemaakte workshops zijn ontworpen om je de tools en technieken te bieden die je nodig hebt voor persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Of je nu je team wilt versterken of nieuwe vaardigheden wilt aanleren, er is een geschikt programma voor jou.

Teamcoaching

Een goed team is meer dan de som der delen. Teamcoaching focust op het creëren van een  werkomgeving die effectieve samenwerking mogelijk maakt. We kiezen samen de beproefde methodieken om zo de communicatie te verbeteren, conflicten te beheersen en/of een cultuur van continu leren en verbetering verder te bevorderen.

In-company workshops

Standaardoplossingen werken niet voor elke organisatie. Daarom bied ik op maat gemaakte workshops die afgestemd zijn op de unieke behoeften en doelen van jouw organisatie. We evalueren de huidige stand van zaken, identificeren verbeterpunten en ontwikkelen een trainingsprogramma dat past bij jouw visie en doelen.

Als coach, trainer of psychotherapeut kies ik steeds voor een op maat gemaakte, gepersonaliseerde aanpak. De onderverdeling coaching, training of psychotherapie is in praktijk dus vaak niet zo strikt. Plan gerust een kennismakingsgesprek in om jouw vraag en een mogelijke aanpak verder te bespreken.